Lena jurkjes

producten

Na een aantal kleedjes gemaakt te hebben voor mijn dochter, was ik van plan een truitje voor haar te maken, aangezien ze eigenlijk genoeg kleedjes heeft nu en te weinig leuke truitjes.

Omdat ik hier in Krakau niet meteen mijn ding vond op vlak van sweaterstof, had ik mijn hoop gezet op het Stoffenspektakel in Leuven. Helaas kon ik dan zelf niet in België zijn, maar mijn dierbare vrienden gingen voor mij op pad. Dank jullie wel Kirsten en Stef!!

Ze vonden dit super schattige bambi stofje en nu moest ik enkel nog een leuk sweater patroontje vinden. Helaas vond ik niet meteen iets naar mijn zin. Dus het stofje bleef een paar maanden in mijn kast liggen…

Tot ik op het gratis naaipatroon van de Lena dress van WenSJe stootte. Wat een heerlijk patroontje! Gemakkelijk, snel, duidelijk uitgelegd, schattig en GRATIS! Dus besloot ik toch nog maar een extra kleedje te maken 🙂 Omdat ik de plooi leuker vond naar binnen, maakte ik deze kleine wijziging aan het patroon.

Het enige nadeel… Het is nu bijna zomer en die dikke sweaterstof zal helaas (of gelukkig) nog even in de kast moeten blijven liggen. Dus maakte ik er nog eentje in een zomers stofje dat ik cadeau kreeg van mijn lieve schoonzus!

18720694_10155149770556224_544087128_o

 

3 gedachtes over “Lena jurkjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s